Access Consciousness Bars®

cropped-AC_gen_header2

Access Consciousness Bars®

In juli heb ik een Bars workshop gedaan. Het lijkt een beetje op de behandeling die ik nu toepas. Alleen heb je hierbij drukpunten op je hoofd waarmee je de frequenties van het lichaam kan aansturen. Een Bars® sessie geeft je een heerlijke ontspanning, wat fijn is voor je lichaam en geest.

Access-Bars-Hoofdkaart

Tijdens een Bars® sessie lig je (in je kleren) op je rug in een stoel of op een massagetafel. Het hoofd wordt aangeraakt op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust)bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug! Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren (ordenen) van een harde schijf. Je verwijdert overbodige dingen en creëert daardoor weer ruimte voor nieuwe dingen, ook werkt je computer dan weer sneller dan voorheen.Wilt u ook ontdekken hoeveel je kunt loslaten?

Wanneer?

Wanneer je maar wilt! Wanneer u er behoefte aan hebt je te ontspannen en/of een makkelijker leven te gaan leiden. Er zijn geen redenen waarom je het niet zou kunnen doen. Access Consciousness Bars® kan naast ontspanning ook verlichting en zelfs verlossing bieden bij uiteenlopende ongemakken. Bijvoorbeeld bij add/adhd, bij pijn in het lichaam, bij zwangerschapsklachten, wanneer je vaak moe bent, slecht slaapt, hoofdpijn/migraine hebt, gestrest bent, moeite hebt met keuzes maken, te veel nadenkt, relaties niet lekker lopen, je niet blij bent met jezelf enzovoorts. Ook kinderen en baby’s hebben veel baat bij de behandeling, ze zijn bijvoorbeeld rustiger, slapen beter, leren makkelijker, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er zijn echt oneindig veel mogelijkheden.

Meer weten? Neem contact op.

thumb593fb8c39c8c0

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s