Energietherapie

Wat houd Energietherapie in.

Energietherapie is een therapie waardoor het lichaam het zelf helende vermogen leert aan te spreken. De therapie zorgt ervoor dat je beter in je energie en kracht komt te staan en het werkt goed ter ondersteuning van verschillende ziektes, blessures en ongemakken waarvan je de klachten voelbaar kan verminderen.

Het lichaam is opgebouwd uit frequenties. Om de frequenties van het lichaam goed aan te sturen zullen eerst de chakra’s in balans moeten zijn. De chakra’s kunnen zich verplaatsen en verkleuren. Bij iedere behandeling controleer ik de chakra’s en breng ze weer in balans. Bij de behandeling stuur ik de energie via het achterhoofd aan.

energietherapie

Tijdens de volgende afspraak na 2 weken kijk ik of alles in balans is gebleven en kan er gekeken worden naar fysieke klachten. De daarop volgende behandelingen daar zit steeds twee weken tussen en blijf ik het lichaam herstellen. Een behandeling duurt ongeveer een uur. Bij een behandeling hoeft u alleen maar te liggen op een behandeltafel. Alle kleding kan gewoon aanblijven.

energietherapie

Heeft u interesse? Neem contact op.

Behandeling van paarden

De behandeling van paarden doe ik op afspraak bij de stal. Het paard kan tijdens de behandeling gewoon aan een lijn staan. Ik behandel een paard ook via het hoofd.

Meer weten? Neem contact op.

therapie paarden

 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar energietherapie, therapie, Noordwijkerhout, Noordwijk, Sassenheim, Hillegom, Lisse, Vogelezang, De Zilk, Voorhout, Rijnsburg, Katwijk, Leiden, Bennebroek, de Bollenstreek