Tarieven

Tarieven
Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven van de behandelingen.
Indien u voor een afspraak verhinderd bent, verzoeken ik u dit tenminste 24 uur van te voren aan mij door te geven. In uw plaats kan dan een andere cliënt behandeld worden. Anders ben ik helaas genoodzaakt de kosten van het consult in rekening te brengen. Zie ook de algemene voorwaarden.

 

Eerste behandeling € 65,-
De eerste behandeling bestaat uit een intake gesprek en een chakra analyse.-

-Vervolgbehandelingen € 65,-De vervolgbehandelingen verschillen in duur en behandeling, afhankelijk van de aard van de klachten en het tempo van herstel. Ieder mens is uniek en reageert anders dus elk helingsproces heeft zijn eigen kenmerken en tempo.

-Energiecheck € 55,-Het is ook mogelijk om een energiecheck te doen er wordt dan gekeken hoe het lichaam nu in zijn energie zit. En wat u er aan zou kunnen doen om de balans te herstellen.

-Behandeling van paarden € 65,-
De behandeling bij paarden werkt hetzelfde als bij mensen het enige wat anders is, is dat ik naar de cliënt toe ga.  Als de locatie verder is dan 10 km dan reken ik voorrijkosten.

Individuele paardencoaching € 65,-Bij een individuele coaching gaan we na een kort gesprek het veld in. Vooraf wordt uitgelegd hoe we met de paarden aan het werk gaan.

-Paardencoaching met energetische behandeling  €65,-
Bij een coaching met energetische behandeling doe ik de behandeling van de cliënt eerst voorafgaand aan de coaching.  Na een energetische behandeling kan je die ook spiegelen in het veld. En kom je sneller bij de kern. Bij de volgende coaching bespreken we of er nog een energetische behandeling nodig is.

-Kinderpaardrijles €10,-

Op woensdagmiddag en vrijdagmiddag geef ik paardrijlesjes. De kinderen kunnen dan kennis maken met het verzorgen rijden op een paard. Gevorderde jonge amazones oefenen en gaan vrij aan de slag met wat ze willen leren . Ook hier werk ik vanuit gevoel.