Workshops

 

workshop coaching met paarden

Workshop coaching met paarden

Kom voelen wat het nu is, om te coachen met paarden. Zou je het leuk vinden om zelf te leren coachen of wil je weten wat coachen in deze vorm inhoud. Deze middag/avond laten we zien en voelen wat het is. Ik werk met opstellingen volledig vanuit je eigen gevoel. We kunnen daarin een passie neerzetten van iemand of een thema die op dat moment naar voren komt. De paarden staan daarbij ook in het veld. Zij spiegelen de ziel en laten zien wat je op dat moment nodig hebt. Ben je nieuwsgierig geworden?  Schrijf je dan in. Je kan je ook met een groep of bedrijf inschrijven. Data zijn in overleg mogelijk.

Leeftijd: vanaf 14 jaar
kosten: 65 euro p.p.

Workshops t.b.v. Alpe d’Huzes

11 mei geef ik een demodag Coaching met paarden t.b.v. de Alpe d,huzes Er zijn vier coachings met de paarden mogelijk die dag. Het is ook mogelijk om in een groepje gecoacht te worden. Tijden van 9.00-10.00, 10.30-11.30 en van 13.00-14.00, 14.30 tot 15.30  Meer weten? Neem contact op.

18 mei geef ik een workshop ponyrijden en knutselen tussen 14.00 en 16.00. Kinderen kunnen ponyritjes maken. Er is ervaren begeleiding bij. We gaan ook iets knutselen de kinderen hebben ruim de tijd om iets te maken wat ze leuk vinden.Meer weten? Neem contact op.

 

Untitled design - A4 (8)